Styrelsemöte måndag 6/3 med bl a Höstfestdiskussion

Published by Robert Hultman on

Forum Allmänt Styrelsemöte måndag 6/3 med bl a Höstfestdiskussion

 • Detta ämne har 1 deltagare och 0 svar.
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #20537
  Robert Hultman
  Deltagare

   På måndag (den 6 mars) har styrelsen i Club Alfa Romeo Svezia möte. Verksamhetsplanen som fastställdes av årsmötet i Malmö i november är styrelsens huvudsakliga karta för hur vi ska ta oss fram under 2017. Men det finns alltid ett visst utrymme för andra aktiviteter och idéer. Går de inte att genomföra i år, kanske de kan genomföras nästa år. 

   Alla ni som har gått och funderat över saker som kunde eller borde göras är välkomna att höra av er till styrelsen med era funderingar, förslag eller idéer.

   Jag gissar att många sådana funderingar, förslag eller idéer kan röra klubbens webbsajt. Jag passar därför på att upplysa om att webbsajten är en av styrelsens prioriteter under 2017 och att ett utvecklingsarbete har påbörjats. Det betyder inte att styrelsen tänker slå dövörat till när det gäller förslag på detta område.  Efter styrelsemötet den 6:e finns det kanske mer konkreta saker att berätta om utvecklingen. Ni har förhoppningsvis noterat rekryteringsannonsen på sid 12 i senaste Klöverbladet.  Vi söker “producenter”, “organisatörer”, “admins” och “moderatorer” till webbsajten. Det finns några som har liknande funktioner idag. Till er vill jag säga att vi inte är ute efter att ersätta er. Vi vill få fler som kan axla bördan. Det finns kanske en och annan som haft liknande uppgifter men “gett upp”. Gör ett nytt försök, blir vår vädjan till er.

   Klubben söker också en person som är beredd att ta ansvar för klubbens medlemsregister. Kolla sid 11 i senaste KB.

   Årsmötet beslutade att ändra verksamhetsåret så att det sammanfaller med kalenderår. Tidigare har verksamhetsåret löpt från december till och med november. Årsmötet har hållits i november. Med det nya verksamhetsåret kommer årsmötet att hållas i februari.  Under många år har årsmötesmiddagen också varit den högtidliga avslutningen på CAR Challenge med prisutdelning.  En fest i november har nog också varit ett ljus i mörkret för många Alfisti.

   Med det nya verksamhetsåret med årsmöte i februari kan det kännas lite konstigt med prisutdelning för en säsong som avslutades ett halvår tidigare när det är två månader kvar till premiären på den nya säsongen. 

   På styrelsemötet den 6 mars kommer vi därför att diskutera en eventuell “höstfest” för klubben med prisutdelning för Challenge m m. Synpunkter och i idéer är välkomna.

   På agendan för nästa styrelsemöte står också att bestämma datum för årets styrelsemöten. Så snart de är klara kommer de att “annonseras” här i forumet. Det kan vara bra att känna till de datumen. Det är ju synd om man hör av sig med en idé dagen efter ett möte. Då dröjer det ju onödigt länge innan styrelsen kan diskutera saken, jämfört med om man hört av sig en vecka tidigare.

   Stockholm

  Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.