Takrails för eftermontering

Published by Tommy Anzelius on

Forum Teknik Takrails för eftermontering

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #30092
  Tommy Anzelius
  Deltagare

  Har någon av er gjort en eftermontering av takrails på en SW 159? Snart dags att investera i snygg packbox och då skulle ett par sådana sitta fint på taket. 

  Det ser ut som om man kan plocka bort den längsgående listan som sitter…

  /T

  Anzelius

  #30093
  Marcus Persson
  Deltagare

  Bilar med rails har nog förstärkningar i taket vid infästningarna för railsen. Har för mig att jag läst något inlägg på typ alfaowner där en engelsman fick såna eftermonterat men i praktiken inte kunde hänga på något tungt. Värt att kolla upp innan

  #30094
  Tommy Anzelius
  Deltagare

  Tack – ska absolut kolla upp, eller så såg jag nu att ALFA kommit med nya eftermarknadsprylar – där fanns helt ok takräcken även för bilar utan rails.

  Anzelius

  #30095
  Rickard Bergh
  Deltagare

  finns det att få orginal till så finns förstärkningen isåfall på alla bilar. det är inte så att dom gör två olika utföranden av karros och takbalkar för att välja om det ska vara rails eller ej.  så du ska kunna sätta på rails utan problem.

  men det är säkerligen mkt mer kostsamt än vad hela takboxen o lastbågarna kostar. du får ändå köpa lastbågar som är avsedda för railsen så du kan fästa boxen.

   

  Alfa specialisten / Key Account Manager för Hella Gutmann Solutions- Sweden

  #30096
  Henrik Lindgren
  Deltagare

  Det blir nog en dyrare lösning en köpa lastbågar för bil utan takrails. Ända fördelen med takrails är att monteringen av lastbågarna blir enklare.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.