Ny betalningsleverantör

Published by Club Alfa Romeo Svezia on

Efter att i flera år använt PayPal som betalningsleverantör har klubben äntligen fått till stånd ett avtal med en ny leverantör. Från och med nu betalar du smidigt med den svenska betalningslösningen från Payson.

Som enskild man kan tycka att en organisation utan vidare ska kunna teckna avtal om lite vad som helst, men tyvärr är det inte riktigt så enkelt. Som ideell förening bjuds man på utmaningar när det kommer till begreppet “Kundkännedom”, något som de senare åren blivit allt mer viktigt kring betalningstjänster. Utöver detta är affärsmodellen något som vissa betalningsleverantörer ryggat för, något vi såklart kan ifrågasätta. Med undantag för utförsäljningen av klubbshoppen säljer klubben endast “virtuella” produkter i form av medlemskap och deltagande i banmöten. Vi får sällan reklamationer och gör otroligt få återköp årligen.

Om du har frågor eller får problem med betalningen av ditt medlemskap eller anmälan till våra aktiviteter är du alltid välkommen att kontakta oss på någon av de kontaktvägar som finns på Kontakta oss

Categories: Klubbnyheter