Besök hos ColorGlo i Halmstad

Published by Alireza Khaless on

Besök hos ColorGlo i Halmstad
Datum/Tid Plats Arrangör Kategorier
21 aug
14:00 - 16:30
ColorGlo Halmstad Alireza Khaless
0768383938
Inga Kategorier

Välkommen på en träff hos ColorGlo Halmstad söndagen den 21 augusti kl 14:oo. Vi kör drop-in från detta klockslag och själva föredragningen startar kl 14:3o. 

Företaget är ett av de absolut främsta inom lackskydd, lackrestaurering, lädervård, vård av bilkupéer med mera. Flera av våra medlemmar har haft sina pärlor inne för ”skönhetsbehandling” på såväl in- som utsidan med strålande resultat. Jag personligen har även haft min Brera hos ColorGlo Halmstad för invändig restaurering. Men det visste ni redan.

Ägaren Peter Larsson kommer att berätta om och visa sin verksamhet. Det kommer även att finnas stora möjligheter att ställa frågor om bil- lädervård i allmänhet. Peter jobbar bl. a. med varumärket RestorFX, ett av de absolut bästa systemen för att förnya och skydda billacker.

Deltagarna på träffen kommer att få något trevligt erbjudande. Planen är att även kunna köra en demo på vård av insidan på bilen.

ColorGlo bjuder på tryck och enklare tilltugg under träffen. Ta chansen att lära dig allt om hur du skall vårda din Alfa på bästa sätt. 

 

För frågor kontakta mig Alireza Khaless på 0768383938

 

Jag hoppas vi ses.

Mvh 

Alireza Khaless, Halmstad 

Deltagare


Alireza K
Halmstad

Sebatian T
Helsingborg

Simon P
Skegrie

Jacob W
Annelöv

Anmälan

Bokningen är stängd för detta evenemang.