Drive: Glassutflykt i Roslagen

Published by Dan Lilliehorn on

Drive: Glassutflykt i Roslagen
Datum/Tid Plats Arrangör Kategorier
19 jun
11:00 - 15:00
Picchus Café Dan Lilliehorn
+46793364711

Finns det något vackrare än Sverige i juni? Antagligen inte, så varför inte passa på att åka en tur i ett somrigt Roslagen och njuta av såväl din Alfa som roliga småvägar och fantastisk natur – dessutom tillsammans med ett gäng likasinnade i andra fina Alfor. Kan det bli bättre?

Ja, det kan det naturligtvis – om vi avslutar det hela med en lyxig, hemgjord, prisvinnande glass från en riktig gelateria som dessutom avnjuts med milsvidd utsikt över hav och land! 

Tanken är att vi samlas vid Picchus Café i Upplands Väsby nästa söndag den 19 juni. Den som vill fika eller käka lunch på det mysiga cafét som ryms i denna historiskt viktiga byggnad (googla “Kyss Karlsson!”), de öppnar klockan 11 på söndagar. Annars kan man droppa in lite senare, men vid 12.30-tiden är sen tanken att vi kör en gemensam tur ut via Torsåker och upp på de härliga småvägarna kring Skånela, Sälna och Markim för att sen via Skålhamra ta oss ned mot Sollentuna och Edsvik där Edsvikens Piazza & Gelateria har en filial i Oxstallet. Åkturen tar troligtvis mellan 1,5-2 timmar, lite beroende på hur många rapsfält, gärdsgårdar och serpentinkurvor vi bestämmer oss för att stanna vid för fotande och mingel.

Välkomna att fira den svenska sommaren på italienska, lagom till midsommar! 🙂

Deltagare


Joakim L
Sollentuna

Helena P
Västerljung

Björn S
Huddinge

Thomas K
Alunda

Martin S
Enebyberg

Ulf H
Alunda

Robert H
Knivsta

Patrik V
Uppsala

Anmälan

Bokningen är stängd för detta evenemang.