Inspirationskväll kring bankörning och racing

Published by Stefan Atterhall on

Inspirationskväll kring bankörning och racing
Datum/Tid Plats Arrangör Kategorier
9 jan
19:30 - 21:00
Stefan Atterhall
070-732 76 56

Vi är nog fler än jag som saknar bankörningen under vinterhalvåret. På inspel från några av kamraterna i CAR Challenge så tänkte vi prova ett nytt koncept för att hålla sinne och inspiration vid liv under det mörkare halvåret.

Tanken är att vi ses via digitala möten vid några tillfällen under vinterhalvåret där vi har olika teman och delar med oss av erfarenheter och tips. Tillsammans blir vi starkare, bättre och har trevligare!   

Förberedelse.
Vad gör du mellan tävlingarna för att ge dig bästa möjlighet att lyckas med ditt mål?

Vi tar en diskussion kring underhåll och förberedelse av bilen – vad gör du efter att du kommit hem från en helg på banan? Vad behöver man se över?

Jag har bjudit in några av våra framgångsrika förare i CAR Challenge för att prata om det här. Vi börjar med en samlad del där det blir lite presentation, för att sedan öppna upp för allmän diskussion.

Obs! Hemläxa blir för var och en att förbereda ett tips var för vad som är bra att göra efter/inför tävling och/eller trackday som du kan dela med de andra.

Jag delar en länk till ett Teams-möte efter anmälan. Vi sätter ett tak på max 35 deltagare så får vi se hur det fungerar och om vi ska göra något annorlunda till tillfället efter. Det är anmälan här via hemsidan som gäller.

Ta fram något gott att dricka/tugga på och sätt dig bekvämt – varmt välkommen till en trevlig kväll kring bankörning och racing!

 

PS. Inspel/idéer/tankar är alltid välkomna – hör av dig. 😊 DS.

Deltagare


Stefan A
Stallarholmen

Martin A
Järfälla

Fredrik S
Västra Frölun

Markus M
Torslanda

Kristoffer E
Hunnebostrand

Fredrik E
Lyckeby

Magnus W
Vejbystrand

Hans B
Gävle

Torsten E
Söderköping

Svein F
Borgenhaugen

Ola M
Fjärås

Mikael E
Trollhättan

Anmälan

Bokningen är stängd för detta evenemang.